Bazaar Boxtel met Acting The Maggot

Acting The Maggot - Bazaar Boxtel

Acting The Maggot - Bazaar Boxtel

Het is een langgekoesterde wens van beide partijen: De Ierse band Acting The Maggot zal spelen tijdens hét multi-cultifestival van de regio: De Bazaar in Boxtel.

De  oprichters van Acting The Maggot, Maarten de Gans en Rogier Peerlings, woonden destijds in Boxtel en dus zal de band altijd een band blijven houden met het Brabantse dorpje. Ook violiste Danielle van Berkom en accordeonist Tom van Aarle woonden bij de oprichting van de band in Boxtel. Het is dus weer even thuiskomen. En dat tijdens het grootste cultuur festival van de regio.

Paaspop ,De Zwarte Cross en De Bazaar

Inmiddels speelde de band al in Denemarken, Duitsland en België en waren ze te gast op festivals als Festyland, Fabriek Magnifique en Slowlands (ook in Boxtel). Dit jaar kunnen ze daar de 24-Uurssolexrace, Folk veur Volluk en het prestigieuze Duitse festival Balver Höhle aan toevoegen. Daar zijn we trots op en we willen graag nog meer festivals aandoen. Paaspop en De Zwarte Cross! Die staan zeker nog op ons verlanglijstje. We zullen er alles aan doen om daar volgend jaar te mogen schitteren. Maar nu dus eerst een uur knallen op De Bazaar in Boxtel.

Schrijf dus in je agenda: Zondag 9 juli, 16:15 uur – Park Molenweide – Entree is gratis!

 

Tag: , , , , , ,