Acting The Maggot - Irish punk Pop rock folk fun music Acting The Maggot - Irish punk Pop rock folk fun music
Menu

Events

Acting The Maggot DUO in Berkel-Enschot

19 september 2021
11:10
Berkel-Enschot
CC de Schalm
Google Map

Met hun Ierse muziek is Acting The Maggot regelmatig terug te vinden op vele internationale podia, websites en in de media. De band speelde eerder in Duitsland, België, Frankrijk, Denemarken en toerden voor meerdere optredens door China. Hun vertolkingen worden zelfs door de grootste internationale rockartiesten gedeeld.

Maar nu komen ze in een speciale kleine intieme setting naar het theater in Berkel-Enschot om de mooiste liedjes uit hun repertoire ten gehore te brengen. Met viool, gitaar en uiteraard zang, zullen Danielle en Maarten een heerlijke Ierse sfeer creëren waarbij de meest melancholische klanken en de populairste meezingers uit de Ierse muziekgeschiedenis de revue zullen passeren.

Deze middag zal het duo je versteld doen staan van vele Ierse liedjes met een diepe betekenis of gevoelige liedjes die vertellen over de geschiedenis van het land. Liedjes die vertellen over oorlog en liefde, over hongersnood en reizen. Maar ook liedjes die gaan over bier, whiskey en feestvieren. Acting The Maggot zal er zeker een feest van gaan maken!