Acting The Maggot - Irish punk Pop rock folk fun music Acting The Maggot - Irish punk Pop rock folk fun music
Menu

Events

Acting The Maggot’s pre-St. Patrick’s Day Party

Pre St. Patrick's Day Party
10 maart 2018
21:00
Veghel
De Brink
Google Map

Het grootste St. Patrick’s Day van de Regio vindt dit jaar plaats in De Brink in Eerde. Op zaterdag 10 maart 2018 zullen alle ingrediënten zijn aanwezig om er een top Iers feest van te maken. Uiteraard zullen Guinness en veel live muziek niet ontbreken. Voor dat laatste zorgt de beste Ierse feestfolkband van Nederland: Acting The Maggot.

Acting The Maggot

Acting The Maggot zal met St. Patrick’s Day in zicht op deze feestavond zorgen voor een flinke dosis Ierse traditionals, meezingers en meeswingers. Denk hierbij aan de bekendste muziek van bands als The Dubliners, The Pogues en Flogging Molly. Van ‘ The Town I Loved so Well’ en ‘The Wild Rover’ tot ‘Drunken Lullabies’.  Acting The Maggot staat sinds enkele jaren op de grotere podia van Nederland en was al bij menig festival te zien en te horen. En dat is geen wonder: De energie spat van het podium!

Saint Patrick’s Day

Saint Patrick’s Day is de nationale feestdag van de Ieren waarbij men de beschermheilige van het land, Sint-Patricius herdenkt. Over de hele wereld vieren de Ieren of hun afstammelingen een groot feest. Hele gebouwen en rivieren worden groen gekleurd.

Kaarten voor dit grootse feest kosten €12 euro en zijn binnenkort te reserveren via de website van De Brink in Eerde (Veghel) of door een mail te sturen naar info@actingthemaggot.nl
Je kunt ook bellen met 06-16670746

Zaterdag 10 maart 2018

De Brink
Sint Antoniusplein 7
5466 PE Veghel
0413 367 528