Acting The Maggot - Irish punk Pop rock folk fun music Acting The Maggot - Irish punk Pop rock folk fun music
Menu

Events

Ierse avond Hotel-Restaurant Lely

Acting The Maggot
26 oktober 2019
21:00
Oude-Tonge
Hotel-Restaurant Lely
Google Map

Na de show tijdens St. Patrick’s Day 2019 was men het in Oude-Tonge eens: Er moest een vervolg komen en dan wel avondvullend. Aangezien ook de bandleden van Acting The Maggot het een bijzonder leuk optreden hebben gevonden was het duidelijk dat die avond er moest komen. En nu is deze dan ook gepland en wel op 26 oktober 2019.

Op die dag zullen alle ingrediënten zijn aanwezig om in Oude-Tonge een geweldige Ierse avond te bouwen. Uiteraard zullen Guinness en veel live muziek niet ontbreken. Voor dat laatste zorgt uiteraard de beste Ierse feestfolkband van Nederland: Acting The Maggot.

Ierse feestavond met Acting The Maggot

Hoewel st. Patrick’s Day zelf nog een eind weg is, zullen de zes muzikanten van Acting The Maggot je het gevoel geven alsof het de Ierse feestdag zelf is. Met een flinke dosis Ierse traditionals, meezingers en meeswingers. Denk hierbij aan de bekendste muziek van bands als The Dubliners, The Pogues en Flogging Molly. Van ‘ The Town I Loved so Well’ en ‘The Wild Rover’ tot ‘Drunken Lullabies’. Dus van de mooiste en gevoeligste ballads tot knetterharde feestmuziek.

De kaartverkoop start binnenkort via deze website. Uiteraard kunnen tickets ook bij Hotel-Restaurant Lely in Oude-Tonge zelf worden gereserveerd.
Het Adres: Kaai 14, 3255 AG Oude-Tonge

Tickets bestellen

Voorverkoop gestopt

Tickets voor € 15,- nog te koop aan de deur van Hotel-Restaurant Lely


Veilig betalen

De kaartverkoop loopt beveiligd via Mollie Payments naar Maarten de Gans Producties. Je kunt dus veilig met je eigen bank betalen. Vragen over een betaling? Bel met +31 6 16670746 of stuur een mail naar info@actingthemaggot.nl veilig betalen met Mollie

Voorproefje? Bekijk enkele video’s van Acting The Maggot: