Acting The Maggot - Irish punk Pop rock folk fun music Acting The Maggot - Irish punk Pop rock folk fun music
Menu

Events

Irish Afternoon Aalten

Acting The Maggot - Beach Break Boxtel 2018
8 december 2019
15:00
Aalten
De Hofnar
Google Map

Afgelopen jaar heeft Aalten kennis mogen maken met een van de leukste Ierse feestbands van Nederland: Acting The Maggot. Het feest bleek zo geslaagd dat er snel een vervolg moest komen. En dat gaat 8 december gebeuren bij de Hofnar in Aalten.

De Ierse muziek van Acting The Maggot was al te horen in België, Duitsland, Denemarken en zelfs China. En begin februari waren ze ook al een keer te gast bij De Hofnar. De Guinness was bijzonder snel uitverkocht, dus er wordt nog meer in huis gehaald.

Voor een ieder die ooit in Ierland is geweest, Ierse muziek te gek vindt of gewoon een gave middag wil hebben. De kaartverkoop van de ‘Pre-St. Patrick’s Day Party’ in Aalten zal enkel via deze site en aan de deur van De Hofnar in Aalten plaatsvinden. Kaarten kosten €10,- in de voorverkoop en €14,- aan de deur.

Tickets:

Voorverkoop gestopt

Tickets voor € 14,- nog te koop aan de deur van De Hofnar in Aalten (Polstraat 7, 7121 DH Aalten)

Acting The Maggot - Beach Break Boxtel 2018Acting The Maggot - Beach Break Boxtel 2018Acting The Maggot - Beach Break Boxtel 2018 - Danielle and SjoerdActing The Maggot on stage

Veilig betalen

De kaartverkoop loopt beveiligd via Mollie Payments naar Maarten de Gans Producties. Je kunt dus veilig met je eigen bank betalen. Vragen over een betaling? Bel met +31 6 16670746 of stuur een mail naar info@actingthemaggot.nl veilig betalen met Mollie