Acting The Maggot - Irish punk Pop rock folk fun music Acting The Maggot - Irish punk Pop rock folk fun music
Menu

Events

Podium Boxtel – The Songs We Love So Well

Podium Boxtel Uitverkocht
16 november 2019
20:15
Boxtel
Podium Boxtel
Google Map

UPDATE: Deze show is UITVERKOCHT!

Zes jaar geleden stonden ze met hun allereerste theatervoorstelling voor het eerst in Podium Boxtel. Nu keren ze terug: tientallen liedjes en vele verhalen rijker.

Acting The Maggot zal in een ruim twee uur durende voorstelling de allermooiste Ierse liedjes uit hun repertoire ten gehore brengen. Deze avond zal de zeskoppige band je versteld doen staan van vele Ierse liedjes met een diepe betekenis of gevoelige liedjes die vertellen over de geschiedenis van het land. Liedjes die vertellen over oorlog en liefde, over hongersnood en reizen. Maar ook liedjes die gaan over bier, whiskey en feestvieren. Acting The Maggot zou Acting The Maggot niet zijn als ze er niet tóch een feest van maken.

Rasentertainers en topmuzikanten

Die feesten vierden ze inmiddels al over heel de wereld. Van België, Duitsland en Denemarken tot in China. Het is geen wonder dat zelfs de Ierse media regelmatig schrijft over deze van oorsprong Boxtelse band. Want hoewel de muzikanten van Acting The Maggot gewoon uit Nederland afkomstig zijn, blijken ook de Ieren steeds weer met verbazing te luisteren en kijken naar deze topband. De muzikanten zijn dan ook rasentertainers die weten hoe je (Ierse) muziek ten gehore moet brengen.

Deze avond zullen ze met gitaren, bas, drums, viool, banjo én accordeon alle gevoelige snaren, toetsen en trommels raken die hun instrumenten rijk zijn. De theatershow ‘The songs we love so well’ werd speciaal voor Podium Boxtel gespeeld en zal hier dus slechts eenmalig te zien zijn.

Hier moet je dus bij zijn!
Tickets kosten € 20,- en zijn te koop via Podium Boxtel (zie bijgevoegde tickets link).