Acting The Maggot - Irish punk Pop rock folk fun music Acting The Maggot - Irish punk Pop rock folk fun music
Menu

Events

Pre-st. Patrick’s Day 2019 – Eerde

Pre-st. Patrick's Day Party
9 februari 2019
20:30
Eerde
De Brink
Google Map

Het grootste St. Patrick’s Day van de regio vindt ook dit jaar weer plaats in De Brink in Eerde. Op zaterdag 9 februari 2019 zullen alle ingrediënten zijn aanwezig om er net als in 2018 een top Iers feest van te maken. Uiteraard zullen Guinness en veel live muziek niet ontbreken. Voor dat laatste zorgt uiteraard de beste Ierse feestfolkband van Nederland: Acting The Maggot.

Acting The Maggot

Acting The Maggot zal met St. Patrick’s Day in zicht op deze feestavond zorgen voor een flinke dosis Ierse traditionals, meezingers en meeswingers. Denk hierbij aan de bekendste muziek van bands als The Dubliners, The Pogues en Flogging Molly. Van ‘ The Town I Loved so Well’ en ‘The Wild Rover’ tot ‘Drunken Lullabies’.

Acting The Maggot staat sinds enkele jaren op de grotere podia van Nederland en was al bij menig festival te zien en te horen. Ze zijn met hun aparte medleys en mixen op mooie locaties al vele malen te vinden op Dumpert.nl en worden overal geprezen in Ierland. Een van de filmpjes die op Dumpert verscheen was zelfs opgenomen in Eerde. Wie weet gebeurt dat dit jaar weer.

China tour

In 2018 tourde de band op uitnodiging van de Chinese Overheid door Beijing. Dat ze Acting The Maggot hiervoor vroegen is geen wonder: De energie spat altijd van het podium!

I'm into folk – Acting The Maggot

Yesterday was a blast! What an awesome start of St. Patrick's Day (week). We decided to have a fun moment and went offstage to join the crowd. Together with them, without any rehearsals we played one of the best Belgian Irish tunes ever: Bart Peeters & The radios – I'm into folk. Pre- St. Patrick's Day party 2018

Geplaatst door Acting The Maggot op Zondag 11 maart 2018

Saint Patrick’s Day

Saint Patrick’s Day is de nationale feestdag van de Ieren waarbij men de beschermheilige van het land, Sint-Patricius herdenkt. Over de hele wereld vieren de Ieren of hun afstammelingen een groot feest. Hele gebouwen en rivieren worden groen gekleurd.

Tickets

LET OP: dit event heeft reeds plaatsgevonden. Nieuwe datum is 1 februari 2020.
Toegangskaarten voor dit feest kosten € 12,- euro en zijn nu al te koop via de website van De Brink in Eerde (Veghel).
Je kunt ook bellen met 06-16670746 voor meer informatie.

Zaterdag 9 februari 2019

De Brink
Sint Antoniusplein 7
5466 PE Veghel
0413 367 528