Acting The Maggot - Irish punk Pop rock folk fun music Acting The Maggot - Irish punk Pop rock folk fun music
Menu

Events

Pre St. Patrick’s Day Party 2020 – Eerde

pre St. Patricks Day Party De Brink Eerde 2020
1 februari 2020
20:00
Eerde
De Brink

Het grootste St. Patrick’s Day Feest van de regio vindt ook dit jaar weer plaats in De Brink in Eerde. Op zaterdag 1 februari 2020 zullen alle ingrediënten zijn aanwezig om er net als in 2018 en 2019 een top Iers feest van te maken. Uiteraard zullen Guinness en veel live muziek niet ontbreken. Voor dat laatste zorgt uiteraard de beste Ierse feestfolkband van Nederland: Acting The Maggot.

Acting The Maggot

Acting The Maggot zal met St. Patrick’s Day in zicht op deze feestavond zorgen voor een flinke dosis Ierse traditionals, meezingers en meeswingers. Denk hierbij aan de bekendste muziek van bands als The Dubliners, The Pogues en Flogging Molly. Van ‘ The Town I Loved so Well’ en ‘The Wild Rover’ tot ‘Drunken Lullabies’.

Acting The Maggot staat sinds enkele jaren op de grotere podia van Nederland en was al bij menig festival te zien en te horen. Ze zijn met hun aparte medleys en mixen op mooie locaties al vele malen te vinden op Dumpert.nl en worden overal geprezen in Ierland. Een van de filmpjes die op Dumpert verscheen was zelfs opgenomen in Eerde.

Saint Patrick’s Day

Saint Patrick’s Day is de nationale feestdag van de Ieren waarbij men de beschermheilige van het land, Sint-Patricius herdenkt. Over de hele wereld vieren de Ieren of hun afstammelingen een groot feest. Hele gebouwen en rivieren worden groen gekleurd.

Tickets

Toegangskaarten voor dit feest kosten in de voorverkoop € 14,- euro en zijn te koop via de website van De Brink. Op de dag van de show zijn kaarten ook aan de deur te koop voor 17,50 euro.

Zaterdag 1 februari 2020

De Brink
Sint Antoniusplein 7
5466 PE Veghel
0413 367528