Acting The Maggot - Irish punk Pop rock folk fun music Acting The Maggot - Irish punk Pop rock folk fun music
Menu

Events

St. Patrick’s Day Afterparty – Alphen

St. Patricks Day Den Heuvel Alphen
6 april 2019
21:00
Alphen
Cultureel Centrum Den Heuvel
Google Map

Hoewel St. Patrick’s Day al heeft plaatsgevonden, zal in Alphen een heuse afterparty plaatsvinden van dit grootse Ierse feest. Een avond met de meest geweldige Ierse muziek. Van prachtige traditionals als ‘The Town I Loved So Well’ en ‘Rose of Allendale’ tot ‘Drunken Lullabies’ en ‘The Wild Rover’.

De Ierse muziek van Acting The Maggot was al te horen in België, Duitsland, Denemarken en zelfs China. Maar na deze zaterdagavond kunnen de bandleden van Acting The Maggot dus ook Alphen (bij Tilburg) aan hun lijst toevoegen.

Voor een ieder die ooit in Ierland is geweest, Ierse muziek te gek vindt of gewoon een leuke avond tegemoet wil zien. De kaartverkoop van de ‘St. Patrick’s Day Afterparty’ in Alphen zal enkel via deze site en op de avond van 6 april aan de deur van Cultureel Centrum Den Heuvel in Alphen plaatsvinden. Kaarten kosten €16,- in de voorverkoop en €18,- aan de deur.

Tickets bestellen


Veilig betalen

De kaartverkoop loopt beveiligd via Mollie Payments naar Maarten de Gans Producties. Je kunt dus veilig met je eigen bank betalen. Vragen over een betaling? Bel met +31 6 16670746 of stuur een mail naar info@actingthemaggot.nl veilig betalen met Mollie