Acting The Maggot - Irish punk Pop rock folk fun music Acting The Maggot - Irish punk Pop rock folk fun music
Menu

Events

St. Patrick’s Day Afterparty Hoeven 2020

Tapperijke Hoeven St. Patrick's Day afterparty
2 mei 2020
21:00
Hoeven
't Tapperijke
Google Map

Hoeven krijgt een heuse st. Patrick’s Day Afterparty, want Acting The Maggot komt naar Hoeven oftewel D’Oeve! De Muziekfabriek (de feestzaal naast ’t Tapperijke) zal op 2 mei 2020 worden omgetoverd in een Irish Pub.

Na meerdere pogingen is het dan eindelijk gelukt: Hoeven krijgt zijn eigen st. Patrick’s Day afterparty en wel op 2 mei 2020. Er blijken namelijk behoorlijk wat fans van de muziek van Acting The Maggot in de driehoek Breda, Roosendaal, Zevenbergen te wonen. En dan is Hoeven uiteraard de ideale plek in het midden om dit feest te vieren. ’t Tapperijke, dat afgelopen jaar hun feestzaal geheel om bouwde tot De Muziekfabriek, bleek de ideale partij aangezien zij al eerder Ierse feestjes vierden en weten hoe je Guinness moet schenken.

St. Patrick’s Day

St. Patrick’s Day wordt jaarlijks op 17 maart gevierd op de sterfdag van de beschermheilige van Ierland: Saint Patrick ofwel Sint Patricius. Over de hele wereld worden feesten gevierd waarbij de grootste Ierse tradities worden getoond, meestal in de vorm van dans, theater en muziek. Over de hele wereld kleuren rivieren, gebouwen en mensen groen (met wit en oranje). En dit jaar gebeurt dat dus ook in de het Noord-Brabantse Hoeven.

Tickets nu te koop

Tickets voor St. Patrick’s Day Afterparty Hoeven zijn vanaf nu te koop via deze website.

Veilig betalen

De kaartverkoop loopt beveiligd via Mollie Payments naar Maarten de Gans Producties. Je kunt dus veilig met je eigen bank betalen. Vragen over een betaling? Bel met +31 6 16670746 of stuur een mail naar info@actingthemaggot.nl veilig betalen met Mollie

Voorproefje? Bekijk enkele video’s van Acting The Maggot: