Acting The Maggot - Irish punk Pop rock folk fun music Acting The Maggot - Irish punk Pop rock folk fun music
Menu

Events

The Rocky Road to Dublin

Acting The Maggot
27 oktober 2018
20:00
Zaamslag
Podium van Zaamslag
Google Map

Laten we het Podium van Zaamslag maar even quoten:
Vergeet Halloween, vergeet Saint Patrick’s Day: Het grootste Ierse feest van Nederland vindt plaats op 27 oktober op ‘t Podium van Zaamslag. Dan speelt Acting The Maggot: “The Rocky Road to Dublin!”

Acting The Maggot wordt door kenners de beste Ierse Folk-pop-rockband van Nederland genoemd en zelfs Ieren zweren dat de band uit Ierland moet komen. Ben je liefhebber van de Ierse klanken van The Dubliners, The Pogues of Flogging Molly of kom je graag in een Irish Pub dan moet je hier bij zijn!

In een bijna twee uur durende reis neemt Acting The Maggot je mee naar het prachtige Ierland met zijn ruige omgevingen, de sfeervolle pubs, maar vooral de prachtige muziek. Van zeer gevoelige folk tot opzwepende feest- klanken. En dat de muzikanten van Acting The Maggot een feestje kunnen bouwen bewezen ze afgelopen jaar al op vele festivals in binnen- en buitenland. Ze speelden in België, Duitsland en Denemarken en komen nu dus ook naar Zaamslag.

Met zang, gitaar, bas, drums, accordeon, viool, banjo en tin whistle zetten de inmiddels goede vrienden een muur op van prachtige en opzwepende Ierse muziek, gespeeld met passie en vol met emotie.

Ze laten de grote festivalpodia even voor wat het is en trekken nu het theater in. Met “The Rocky Road to Dublin” brengen ze (een flink stuk) Ierland in ons eigen theater.