Acting The Maggot - Irish punk Pop rock folk fun music Acting The Maggot - Irish punk Pop rock folk fun music
Menu

Events

Afgelast- Zaanse UITmarkt 2021

Zaanse UITmarkt met Acting The Maggot
11 september 2021
21:55
Zaandam
Bullekerk
Google Map

Zaanstad is met 155.000 inwoners de 16e gemeente van Nederland. Jaarlijks (als er geen covid uitbreekt) vieren de inwoners hun eigen UITmarkt om iedereen kennis te laten maken met muziek, dans en theater. Het thema van dit jaar is “Een Wereld van cultuur”. Er zullen dan ook vele stijlen te zien en te horen zijn. En wij zullen de Ierse (feest) stijl op ons nemen.

Zaanse UITmarkt 2021

Acting The Maggot is uitgenodigd om de Zaanse UITmarkt van 2021 af te sluiten op het buitenpodium op zaterdag 11 september. Dat vinden we te gek, want er zijn vele partijen bij betrokken. Zo doen er vele culturele partners mee zoals Filmtheater De Fabriek,
Filmtheater De Fabriek, De Zaansche Molen, Feaz Workshops, Art Zaanstad, Zaans Groen, Podium De Flux, Fluxus, Hemlab, Jazz Inverdan, De Kunstgreep Oostzaan, Theatermijn, Zaans Museum, Zaantheather, De Hellema, Gemeente Archief Zaanstad, Vocal Invention, bijbind, deBieb (voor de Zaanstreek). Een hele waslijst dus.

Theater en cultuur

We hebben het theater en cultuur dicht bij ons staan aangezien we zelf al meerdere keren in het theater stonden. Naast de muziek van Acting The Maggot zul je ook bands en muzikanten als The Wild Romance, WIES en Erik Boeren horen. Van lokale tot nationale muzikanten en groepen dus. De toegang is helemaal gratis en vindt plaats op het terrein van en in de Bullekerk  Zaandam.

Aanvang Zaanse UITmarkt: 12:00 uur

Aanvang Acting The Maggot: 21:55 uur op het buitenpodium.