Notificaties voor deze website

Notifications

Het is vanaf nu mogelijk je aan te melden voor notificaties over Acting The Maggot. Wat dit inhoudt? Als je aangemeld bent, krijg je eens in de zoveel tijd een update over onze shows of belangrijke nieuwsberichten in je browser te zien. Uiteraard gaan we je niet spammen, want dat vinden we zelf ook vervelend. En als je geen zin hebt in het berichtje, dan klik je hem gewoon weg. Hartstikke handig en makkelijk dus!

 

Aanmelden voor web notificaties

Aanmelden kan door op het icoontje te drukken in je browser scherm:

Of klik als je onderstaand scherm ziet op “Yes Nice!”

Notifications

 

We hopen dat ook jij je aanmeldt. Dat kan met elke browser en op elk apparaat en je hoeft er verder geen gegevens voor achter te laten.

Let op: de aanmelding werkt per browser. Je kunt je dus zowel met je smartphone als met je laptop of desktop aanmelden en dan ook nog eens met alle browsers. Als je je enkel met een laptop aanmeldt, zal het bericht niet verschijnen op je mobiele telefoon en andersom. Daar hebben we dus echt aparte aanmeldingen voor nodig.

Waar ontvang ik de notificatie?

Push-notificaties op het web worden op het bureaublad of mobiel scherm van een gebruiker getoond als de browser wordt geopend, ongeacht of de gebruiker zich op de website bevindt.

 

Tag: , , ,