St. Patrick’s Day in Eerde met Ierse folkband Acting The Maggot

Acting The Maggot - St. Patrick's Day Party

Het grootste St. Patrick’s Day feest van Zuid-Nederland vindt dit jaar plaats in De Brink in Eerde (Meierijstad). Op zaterdag 10 maart 2018 zullen alle ingrediënten aanwezig zijn om er een groot Iers feest van te maken. Uiteraard zullen Guinness en veel live muziek niet ontbreken. Voor dat laatste zorgt een van de beste Ierse feestfolkbands van Nederland, de uit Boxtel afkomstige band: Acting The Maggot.

Acting The Maggot zal op deze avond zorgen voor een flinke dosis Ierse traditionals, meezingers en meeswingers. Denk hierbij aan de bekendste muziek van bands als The Dubliners, The Pogues en Flogging Molly. Van ‘The Town I Loved so Well’ en ‘The Wild Rover’ tot ‘Drunken Lullabies’.  Acting The Maggot staat sinds enkele jaren op de grotere podia van Nederland en was al bij menig festival te zien en te horen. En dat is geen wonder: Bij elk optreden spat de energie van het podium!

Virals

Enkele filmpjes van Acting The Maggot gingen onlangs viraal op het internet. Grote videosites als Dumpert, VKmag en Trending.nl ontdekten Acting The Maggot die een mash-up speelde van een happy hardcore nummer van DJ Paul Elstak en Flogging Molly’s Drunken Lullabies. Op dit moment staat de teller al op ruim een miljoen views. Een ander filmpje werd juist opgepikt door de grootste mediasites in Ierland: een mash-up tussen No One Knows van Queens of the Stone Age en een Ierse Jig werd bijzonder enthousiast ontvangen door de Ieren zelf.

Saint Patrick’s Day

Saint Patrick’s Day is de nationale feestdag van de Ieren waarbij men de beschermheilige van het land, Sint-Patricius herdenkt. Over de hele wereld vieren de Ieren of hun afstammelingen een groot feest. Hele gebouwen en rivieren worden groen gekleurd.

Kaarten voor Acting The Maggot’s pre-St. Patrick’s Day Party 2018 kosten €12 euro in de voorverkoop en zijn te bestellen via de website van De Brink in Eerde.

Zaterdag 10 maart 2018 – De zaal is open om 20:30 uur

De Brink
Sint Antoniusplein 7
5466 PE Veghel
0413 367 528

Tag: , , , , , , , , , , ,