St. Patrick’s Day live stream 2021 “One Year in Hell”

Een jaar na de eerste livestream in Nederland van een band tijdens de lockdown is Acting The Maggot terug: live vanuit O’Casey’s Irish Pub in Den Haag én vanuit thuis. Want een ding staat vast: St. Patrick’s Day moet gevierd worden!

Het is precies een jaar geleden dat Acting The Maggot de eerste live stream tijdens de lockdown in Nederland in de huiskamers bracht. Honderden mensen stemden af op deze stream die toen nog zeer uniek was. Nu zijn we een jaar verder en helaas zit Nederland samen met veel andere landen nog steeds vast in een lockdown. Live-optredens zoals normaal tijdens st. Patrick’s Day zijn dus nog steeds onmogelijk. Daarom gaat Acting the Maggot opnieuw live op deze Ierse feestdag.

One Year in Hell

Een jaar lang zonder optredens: we kennen mooiere gedachtes om feest te vieren. Maar toch gaan ze het doen! De titel “One Year in Hell” is uiteraard zwaar overdreven, want er zijn ook fantastisch mooie dingen gebeurd. Hoe vaak worden videootjes van je immers gedeeld door Foo Fighters of Queens Of The Stone Ag?

De show is gratis toegankelijk, want de band vindt dat naast een dak boven je hoofd iedereen recht heeft op een klein feestje die dag! Acting The Maggot zal ook nog gaan proberen live een keuzeliedje te spelen, maar daarover meer op de avond zelf.

Tune in op 17 maart 2021

Tune dus in op woensdag 17 maart, Saint Patrick’s Day, om 20:30 uur (8:30 pm CET) op Facebook of YouTube!

UPDATE: vanwege het feit dat ook de avondklok verlengd wordt, ontkomen we er niet aan dat we vanuit thuis de stream moeten uitsturen. De livestream zal dus in de middag worden opgenomen en live met alle bandleden worden getoond op woensdag 17 maart om 20:30 uur. Maar we zullen zorgen dat het gezellig en leuk wordt!

 

Tag: , , , , , , ,