Acting The Maggot op Festyland 2016

FestyLand met Acting The Maggot

Nog als een van de laatste bands is Acting The Maggot toegevoegd aan de line-up van FestyLand in Volkel. FestyLand is het laatste grote festival van het seizoen en dus echt de afsluiter. We zijn er bijzonder trots op dat we een exclusieve akoestische show mogen neerzetten in de FestyLand Acoustic tent.

Tijdens FestyLand wordt het goed gevulde festivalseizoen jaarlijks afgesloten met een geweldige festival finish. FestyLand is “DE afsluiting van HET festivalseizoen” met pop, rock, dance en absurditeiten.
Maar liefst drie dagen lang ontstaat er op het enorme festivalterrein in Volkel/Uden een tenten kamp voor iedereen met trommelvliezen, pupillen en smaakpapillen. Het streven is; een goede totaal sfeer voor iedereen. De bezoeker beleeft een compleet festival met een enorme diversiteit aan muzikale culturen en hilarische momenten. Het publiek wordt volop betrokken en meegenomen in een compleet ingericht festivalpretpark. Speciaal voor hen die het maximale uit het weekend willen halen, geen minuut willen missen en de totale sfeer willen proeven, is er een heuse festival camping.

Op muzikaal gebied bestrijkt FestyLand de gehele breedte: het beste uit de hitlijsten, de grootste dance dj’s, spectaculaire pop acts, rockbands, en hilarische feestmuziek. Op het megatentenkamp van het festivalterrein zijn topbands, dj’s, theater, live artiesten en shows naast en door elkaar te vinden. FestyLand is hét driedaagse cross-over festival.

Naast Acting The Maggot staan ook De Staat, Douwe Bob, Fresku, Blof, Mr Polska, Heavy Hoempa, BZB, Nielson, Kraantje Pappie, The Partysquad, John de Bever en nog vele anderen op de vele podia die het festival rijk is.

Acting The Maggot speelt op zaterdag tussen 17:45 en 18:15 in de FestyLand Acoustic tent.  Omroep Brabant zal de hele dag verslag doen vanaf het festivalterrein.FestyLand met Acting The Maggot

Tag: , , , , , , ,