Partycentrum De Kentering wordt Ierse pub

Partycentrum De Kentering wordt Ierse pub“Een muzikale reis van de mystieke Highlands van Schotland naar de sfeervolle warme pubs in Ierland”. Zo omschrijven de muzikanten van Acting The Maggot hun muzikale theatershow “The Rocky Road to Dublin” die als Try-Out zal plaatsvinden in Partycentrum De Kentering in Rosmalen.

Van prachtige folksongs als Green Fields of France naar Drunken Lullabies en The Wild Rover, van oude traditionals naar bekende meezingers van The Dubliners en The Pogues. Het zal allemaal aan bod komen in deze theatershow.

Acting The Maggot is speciaal voor deze theatershow opgericht door Rogier Peerlings en Maarten de Gans die samen ook het duo Rutger & die Rooie vormen. Dit duo speelt al jarenlang folk muziek als uitbreiding op hun pop en rock repertoire. Ze ondervonden dat juist vooral deze folk muziek nogal wat losmaakte bij het aanwezig publiek en dus spraken ze af om een eenmalige show neer te zetten in Podium Boxtel op 26 september 2013. Deze show raakte binnen no-time uitverkocht!
Aangezien de leden toch een keer The Rocky Road to Dublin helemaal wilden doorspelen werd Freddy Werst van de Kentering benaderd die gelijk enthousiast reageerde en een zaal ter beschikking stelde.

Bereid je voor op een avond vol geweldige melancholische liedjes maar uiteraard ook een goede dosis opzwepende vrolijke folk songs en waan uzelf uiteindelijk in een heuse Ierse pub!

De Show The Rocky Road to Dublin van Acting The Maggot is zondag 25 augustus te zien in Partycentrum de Kentering. Kaarten kosten €7,50 en zijn via de website  http://www.actingthemaggot.nl te reserveren of te koop bij:
Partycentrum De Kentering
Combi Kiekshop Wim Kok
Acting The Maggot bestaat uit Maarten de Gans (zang/gitaar), Rogier Peerlings (zang/gitaar/bas), Danielle van Berkom (violen), Geert Hendrikx (Drums), Tom van Aarle (Accordeon).

Tag: , , , , , , , , , , , , ,