Podium Boxtel Preview

Preview theatershow Podium Boxtel

Podium Boxtel pakt uit… met een verrassend programma voor het komende seizoen. Om jullie alvast een voorproefje te geven is er binnenkort een speciale preview-avond. Bestel de gratis kaartjes en geniet van een gezellig avondje uit in de buurt.

Met optredens van:

Preview theatershow Podium Boxtel

Preview theatershow Podium Boxtel

Piepschuim

Het programma van de muzikale cabaretgroep Piepschuim staat bol van wonderlijke gedachtenkronkels, geraffineerde muziek en aanstekelijk enthousiasme. Met een enorme dosis energie spelen Cor, Jacco en Robbert een prikkelende en hilarische voorstelling.

Acting the Maggot

Het Boxtelse Acting the Maggot (voorheen duo Rutger & die Rooie) neemt u mee op een muzikale reis via de mystieke Highlands van Schotland naar de sfeervolle warme pubs in Ierland.

Harry Glotzbach

Harry Glotzbach laat u voorproeven van zijn derde cabaretprogramma: ‘Aandachtsgeil’. Een show vol gelaagde comedy, bizarre verhalen, meeslepende gitaarliedjes en hilarische publieksinteractie.

Hermitage

Het kleinkunstrepertoire van Hermitage heeft raakvlakken met pop, indie, chanson en singer-songwriter muziek. Hun teksten zijn pure poëzie die een geniaal huwelijk ondergaan met piano, gitaar, percussie en cello.

Programmering onder voorbehoud.

Tag: , , , , ,