Na 3 dagen Acting The Maggot op Omroep Brabant

Acting The Maggot op Omroep Brabant

Eindelijk gelukt. Al drie dagen lang werden we vanuit Omroep Brabant gebeld in China. Helaas werkte het doorverbinden niet, of de verbinding viel weg. Maar nu waren we dan echt te horen bij Omroep Brabant in het programma Wakker met Maarten Kortlever.

Dit keer zaten we (je zult het bijna niet geloven) te eten bij een Chinees restaurant. Een eigen kamer voor ons en onze vriend Thijs waar alle gangen (want het waren er meerdere) het bier en de cola werden geserveerd voor omgerekend slechts 30 euro.

Acting The Maggot – Beroemd in Beijing

Maar we hadden nu dus verbinding. Uiteraard was Omroep Brabant benieuwd hoe de Chinezen op ons reageren. Iedereen denkt daar wel iets over in Nederland. Nou, wij kunnen zeggen dat ze bijzonder enthousiast waren en ook zo reageerden. Na afloop wilde menigeen met ons op de foto. Zelfs op straat werden we vastgeklampt en ontstonden er hele gesprekken. Wat een geweldige belevenis. En we waren nog enthousiaster omdat we net op de Chinese Muur bij Badaling muziek hadden gemaakt. Een project waar we misschien later nog wat van terug zullen in de media.

Het werd een leuk gesprek. Heb je het gemist? geen probleem. De gehele tekst is eventueel ook nog na te lezen op de website van Omroep Brabant.

Tag: , , , , , , ,