Accordeonist Tom van Aarle gaat viral met Arcade van Duncan

Duncan Arcade op accordeon Tom van Aarle

Accordeonist Tom van Aarle van Acting The Maggot heeft een heuse viral te pakken. Het idee kwam afgelopen vrijdagavond en twee uur later was hij het filpmje al aan het opnemen: een instrumentale versie van Arcade, enkel op accordeon.

We stonden met Acting The Maggot zelf al op de internationale media en gingen enkele malen viral met onze filmpjes, maar nu heeft ook onze Tommie een viral te pakken met zijn accordeonversie van Duncan Laurence’ Arcade. Of de kersverse eurovisie songfestivalwinnaar de accordeonversie al gehoord heeft kunnen we niet met zekerheid bevestigen, maar hij kan er eigenlijk niet meer omheen aangezien de accordeonversie van Tom van Aarle op Dumpert, VKMag, Omroep Brabant, Brabants Dagblad, BN De Stem, Dailybuzz en nog vele andere partijen staat.

Accordeonversie ook op nationale radio

Maar ook werd de versie van Tom vandaag meerdere keren op de nationale radio gedraaid: Radio 3fm, Radio 1, Qmusic, de grootste radiostations van Nederland. Ze draaiden hem allemaal. Ook om juist het contrast aan te geven tussen bijvoorbeeld de Happy Hardcore versie waar DJ Methal Theo mee op de proppen kwam.

Nog niet gehoord? We delen hem hier ook nog graag een keer. Gaan we de volgende keer met Acting The Maggot naar het Songfestival Tom, we hoeven niet zo ver weg geloof ik?

 

Tag: , , , , , , , , , , , , ,