Acting The Maggot bij We Want More op SBS6

Acting The Maggot bij We Want More op SBS6

Acting The Maggot zal bij het populaire muziekprogramma We Want More op SBS6 zijn opwachting maken. Zaterdag 20 maart zal de band te zien zijn in de tweede tv-auditieronde van het Talpaprogramma. Zullen ze doorgaan naar de halve finales?

Hoewel het bericht al weken gonsde omdat de band al veelvuldig in de promofilmpjes te zien was kunnen we nu dan ook eindelijk melden dat we weten wanneer het programma met Maarten, Geert, Rogier, Danielle, Sjoerd en Tom wordt uitgezonden: Zaterdag 20 maart, tijdens de tweede tv-uitzending zullen ze te zien en te horen zijn en te horen krijgen wat de bekende juryleden: Ali B., André Hazes, Trijntje Oosterhuis, Henk Poort en Davina Michelle er van gaan vinden.

We Want More

Dat Acting The Maggot ondanks de covid’19 pandemie niet stilzit is inmiddels wel duidelijk. Maar we doen er nog een schepje bovenop, want de afgelopen maanden zijn we achter de schermen druk bezig geweest om op de schermen te komen. En dat is dus gelukt! Het programma We Want More komt uit de koker van van John de Mol en was vorig jaar voor het eerst te zien. Het scoorde gelijk hoge ogen, mede omdat het programma niet draait om het perfecte plaatje als popzanger(es) (hoewel wij vinden dat we er best goed uit zien).

Acting The Maggot bij We want more op het podium - SBS

Foto: William Rutten

Van Americana tot Ierse Folk

Het draait bij het programma niet om één genre: alles is welkom en dat maakt het tot een geweldig gevarieerde show. De stijlen gaan van opera, tot Tirolermuziek en van Americana en country tot aan…Ierse Folk! Uiteraard was dat ook de reden voor Acting The Maggot om mee te doen. Daarnaast is het ook heerlijk om weer eens op het podium te staan met geweldig geluid en die kans laten we ons nu niet ontzeggen.

Enfin, voor we te enthousiast worden en alles al gaan verklappen raden we je vooral aan aanstaande zaterdag 20 maart te gaan kijken om ons te zien en te horen. Wij hebben er enorm veel zin in. Kijken dus!

We Want More

Datum: zaterdag 20 maart
Tijdstip: 20:00 uur
Zender: SBS6

Tag: , , , , , , , , , , ,