Acting The Maggot voorpagina Brabants Dagblad

Acting The Maggot op Omroep Brabant met Mash-up

De belangrijkste krant van Brabant, het Brabants Dagblad, heeft ons nu ook gevonden. Ze berichten op de voorpagina dat duizenden volgers de mash-up zien op Internet. Het zijn er inmiddels honderdduizenden geworden. En dat in een paar dagen tijd. Maar wat een geweldig bericht weer!

Opwarmertje

De mash-up was eigenlijk gewoon een opwarmertje voordat de leden het podium betraden van de 24-Uurs Solexrace in Heeswijk-Dinther. In 10 minuten opgenomen en later een keer online gezet. Het bleek een geweldig idee.

Boxtel

Wel moet erbij gemeld worden dat er inmiddels nog maar een bandlid in Boxtel woont, maar dat was een paar jaar terug helemaal anders inderdaad. Inmiddels zijn de leden uitgewaaid naar alle delen van het land. Maar goed dat het Internet er is om heel Nederland te laten zien dat Acting The Maggot bestaat. Maar dat mag de pret niet drukken: dit is toch wederom helemaal geweldig nieuws!

Bekijk het bericht hier
of gebruik onderstaande link
https://www.bd.nl/boxtel/duizenden-volgers-zien-mash-up-van-ierse-folk-uit-boxtel-met-een-vleugje-happy-hardcore~ab4e70b7/

 

Tag: , , , , , , , ,