De Wei In! Met Rowwen Hèze

Rowwen Heze en Acting The Maggot gaan De Wei In

Het eerste post-corona optreden is direct een bijzonder leuke. In America, de thuisplaats van Rowwen Hèze, op hun eigen festivalterrein zal de Limburgse band een feest gaan bouwen en dat gaan ze doen met onder andere: Acting The Maggot.

Ze omschrijven het zelf zo: “We mogen weer het oefenhok uit, het podium op, DE WEI IN! 14 augustus is het zover! Als koeien na een lange winter op stal, stonden wij te trappelen van ongeduld totdat de schuurdeur open ging, en dat moment is eindelijk aangebroken!”

Rowwen Héze slotfeestterrein

“Op het veld waar in november een grote witte tent staat waar Rowwen Hèze hun jaarlijkse slotfeest viert, vind je nu een klein podium tegen de bosrand aan. Omringd door de geur van barbecue, neem je een slok koud bier en lig je met je vrienden relaxed in het gras. We beginnen rustig maar eindigen met een feestje. Hier hebben we met z’n allen 1,5 jaar naar uitgekeken. Iedereen is welkom, we proosten met elkaar en beginnen onderaan. Als de zon onder gaat, stappen wij het podium op en spelen we alsof we nooit zijn weggeweest. Dit is waar we thuis horen, de wei in!”

Nou, wij kunnen het niet beter verwoorden. Wij gingen in het coronajaar al een keer de wei in, maar zonder publiek. Dit keer zijn we blij dat er weer publiek mag komen.

Tickets zijn te koop voor € 25,- (plus 1 euro administratiekosten).

KOOP NU TICKETS VOOR DE WEI IN

(UPDATE) Inmiddels is 90 % van de tickets verkocht. Het is duidelijk dat jullie zin hebben in een feestje!

De Wei In is UITVERKOCHT

In minder dan een week tijd is het hele concert uitverkocht. Het is duidelijk dat de fans van feestmuziek zoals die van Rowwen Hèze en Acting The Maggot zin hebben in een echt feestje op een echt festivalterrein. Ik kan niet anders zeggen: ook Acting The Maggot heeft ontzettend veel zin om de wei in te springen. Tot 14 augustus!

De Wei in Rowwen HEze Acting The Maggot uitverkocht

Tag: , , , , , , , , ,