Dumpert Band – Acting The Maggot

Dumpert Band - Acting The Maggot - Paul Elstak Flogging Molly

Wist je dat we inmiddels al vier keer met onze filmpjes op Dumpert.nl staan? Dat kan toch niet elke band roepen van zichzelf. In de comments bij Dumpert wordt dan ook al gesproken over de Dumpert Band. Wij vinden het een grote eer.  Hieronder hebben we de filmpjes bij elkaar verzameld.

1. Mashup DJ Paul Elstak vs Flogging Molly
2. Acting The Maggot doet muziek
3. Morgen st. Patricks Day
4. Dumpert Anthem op de Chinese Muur

1. Mashup DJ Paul Elstak vs Flogging Molly

Dumpert Band - Acting The Maggot - Paul Elstak Flogging Molly

11 september 2017 – 264466 views – 5388 kudos

Ons eerste een best lopende filmpje op Dumpert. De video kreeg ruim 264000 views, maar vooral op Facebook ging het viral. In totaal werd het filmpje op de verschillende sites meer dan een miljoen keer bekeken!
Op Dumpert Facebook alleen al 624.000 views en 8100 Likes. Maarliefst 2800 opmerkingen stonden eronder en het virale filmpje werd 1300 keer gedeeld. Op onze eigen Facebookpagina haalden we ook bijna 100.000 views. WOW!

2. Acting The Maggot doet muziek

Dumpert Band - Acting The Maggot - Queens of the Stoneage

7 oktober 2017 – 39830 views – 499 kudos

Op straat spelen. Welke muzikant heeft het nu niet gedaan. We besloten na een korte sessie in een Irish Pub (Mulligans in Amsterdam) om het Rembrandtplein op te gaan. Aangezien de rockband Queens Of The Stone Age die week in Amsterdam speelde, combineerden we ‘No One Knows’ met een Ierse Jig. Die hoor je in de solo terug (net zoals de voorbijrazende tram).

3. Morgen st. Patricks Day

Dumpert Band - Acting The Maggot - Bart Peeters Into Folk

16 maart 2018 – 108171 views – 675 kudos

Net voor st. Patrick’s Day speelden we in Eerde onze eigen pre-St. Patrick’s Day show. Een te gekke avond met 200 aanwezigen en omdat we het wat intiemer wilden maken, besloten we een sessie in te lassen, midden in het publiek. Zo gezellig moet het met St. Patrick’s Day zijn!

4. Dumpert Anthem op de Chinese Muur

Dumpert Band - Acting The Maggot - Dumpert Anthem

12 oktober 2018 – 295018 views – 7508 kudos

Al na het eerste filmpje beloofden we de heren en dames van Dumpert het Dumpert Anthem op te gaan nemen op onze manier. Het kwam er niet van. De locaties waren niet leuk, of de opnames niet goed. Maar deze is zoals ze het bij Dumpert zelf noemden “Episch”. Wie verzint het om het Dumpert Anthem op de Grote Muur van China te spelen?! Acting The Maggot dus. Ons meest bekeken en gewaardeerde filmpje op Dumpert tot op heden!

En nu… Video #5?

Zouden we hier ooit nog overheen kunnen gaan? Als het aan ons ligt wel. We zullen grappige locaties en liedjes blijven verzinnen gewoon omdat we dat zelf hilarisch vinden. Heb je nog leuke ideeën? Dan mag je ze uiteraard door sturen via ons contactformulier of rechtstreeks via Whatsapp of Messenger. Laat maar komen!

UPDATE 1 februari 2020

GELUKT! 🙂 We staan wederom op Dumpert. Dit keer vonden we een doos met kids instrumenten. Onze versie van Shipping Off To Boston op deze instrumenten haalde wederom de videoblog van Dumpert!

 

Tag: , , , , , , , ,