Festival met Rowwen Hèze verplaatst naar 2022

Roween heze de wei in festival met Acting The Maggot

We hadden niets liever willen doen dan een feestje te bouwen op zaterdag 14 augustus. Maar vorige week werd een bom gelegd onder het plan om dat feest te vieren toen het kabinet besloot nieuwe coronamaatregelen door te voeren en die tot 13 augustus te laten gelden. Aangezien toeleveranciers, crew, bands en natuurlijk alle fans graag tijdig willen weten waar ze aan toe zijn is besloten om De Wei In voor nu even niet door te laten gaan. Het zou simpelweg niet verantwoord zijn om tot het laatste moment te wachten.

In de woorden van Rowwen Hèze zelf:

“Even leek het goed te gaan maar de dag nadat DE WEI IN is uitverkocht kwam er slecht nieuws; aangescherpte coronamaatregelen. DE WEI IN staat een dag na afloop van de nieuwe maatregelen op de planning. We hebben er zo veel zin in en we zijn al heel ver met onze plannen maar de onzekerheid maakt verder organiseren voor ons onmogelijk. Op het moment krijgen wij geen vergunning voor DE WEI IN op 14 augustus zonder aangescherpte maatregelen, en de wei in, zittend op 1.5 meter afstand van elkaar is sowieso niet hoe wij het feest voor ons zien.
Artiesten, leveranciers en personeel houden rekening met ons evenement, wij kunnen en willen ze niet langer in onzekerheid houden.”

Nieuwe datum De Wei In met Rowwen Hèze en Acting The Maggot

Het goede nieuws is dat er direct een nieuwe datum is geprikt:

zaterdag 4 juni 2022

Nu begrijpen ook wij dat niet iedereen dan kan dus lees op de website van Rowwen Hèze wat je tot 31 juli 2021 kunt ondernemen met deze tickets!

Excuses voor het ongemak maar we zien jullie graag als we nog blijer de wei in springen op zaterdag 4 juni 2022 in America!

Rowwen Hèze – Acting The Maggot – The Cowpikes – Blue Grass Boogiemen

 

Tag: , , , , , , , ,