Ierse muziek bij Molly Malone

Saint Patrick's Day 2017 Enschede

Deze vrijdag is het St. Patrick’s Day, de nationale feestdag van Ierland. En daarom is het ook feest bij Ierse pub Molly Malone in Enschede. De pub gaat dit vieren met traditionele en opzwepende Ierse muziek van Ugly Twins en sluiten af met een geweldig optreden van een van de beste Ierse feest folkbands van Nederland: Acting The Maggot.

 

Saint Patricks Day ChicagoWereldwijd feest

Saint Patrick’s Day wordt op de hele wereld gevierd. Niet alleen door de Ieren, maar ook in de V.S. en Australië waar veel Ieren ooit naar emigreerden kleuren rivieren en steden groen. En dat is niet overdreven. Ontzettend veel gebouwen plaatsen speciale groene verlichtingen de Ierse feestdag wordt gevierd. In alle pubs over de hele wereld is het feest en wordt Ierse muziek live gespeeld door duizenden muzikanten.

 

Ierse muziek om te dansen

St Patrick's Day ZurichUiteraard kan Acting The Maggot door niet bij ontbreken. Hun Ierse muziek van The Dubliners, The Pogues, Flogging Molly en tegenwoordig ook hun eigen liedjes zal menig pub bezoekers doen laten dansen. Voor zover dat mogelijk is uiteraard, want men verwacht dat het bijzonder druk gaat worden bij Molly Malone in Enschede.

Molly Malone is al vroeg geopend maar Ugly Twins beginnen rond 20:00 uur. Acting The Maggot zal om 22:00 uur op het podium verschijnen. Het feest duur tot in de late uurtjes want Molly Malone is tot 04:00 uur open.

Adres: Molly Malone Irish Pub – Oude Markt 11, Enschede

Here is a collection of places you can buy bitcoin online right now.

Tag: , , , , , , , , ,