Kaartverkoop ‘From Pub 2 Pub’ gestart

Ierse muzikale feestshow From-Pub-2-Pub-BIG

Vanaf vandaag is het mogelijk kaarten te reserveren via deze website voor de Ierse feestshow From Pub 2 Pub van Acting The Maggot in Gemeenschapshuis De Rots in Boxtel. 

De Ierse show ‘From Pub 2 Pub’ is het verhaal van een muzikale kroegentocht, waarbij de bandleden je meenemen van een pub in Derry in het hoge Noorden, tot een pub in Cork in het uiterste zuiden. Aangezien dit een behoorlijke trip is, zullen er vele pubs hun pad kruizen die de leidraad vormen van de ruim twee uur durende folk show. From Pub 2 Pub zal doorspekt zijn van Ierse folk en popmuziek waarbij feest de boventoon zal voeren. Maar uiteraard is er ook plaats voor wat serieuzere en prachtige ballads die vertellen over oorlogen, hongersnood en natuurlijk vrouwen en bier.

Flogging Molly, The Dubliners & The Pogues

Acting The Maggot zal met gitaren, banjo, tin whistle, mandoline, bas, viool, accordeon en drums de meest bekende liedjes ten gehore brengen van o.a. The Dubliners, Flogging Molly en The Pogues. Uiteraard wordt de Guinness vers getapt (met dank aan de gezamenlijke Horeca van Eetcafé De Kerk, Guinness Importeur De KikVorsch en Gemeenschapshuis De Rots).
Ons advies: haal je dansschoenen vast uit het vet en reserveer nu gelijk je kaarten!

Kaarten zijn direct te reserveren via deze website en kosten €14,- per stuk.
From Pub 2 Pub vindt plaats in Gemeenschapshuis De Rots op vrijdag 9 januari 2016.
Aanvang van de show is 20:15 uur.

Voor vragen kan je contact opnemen met Acting The Maggot.

Tag: , , , , , , , ,