L’Oreal in Ierse stemming door Acting The Maggot

Ierse folk bij L'Oreal door Acting The Maggot

“Gezocht: Ierse band voor ochtend Ierse muziek bij High-End opdrachtgever.” Dat was de vraag. Het antwoord kwam van Acting The Maggot zelf. Natuurlijk kan deze band dat. Of het nu om een duo, trio, kwartet of de hele band gaat het is mogelijk. Na het zien van de video’s op Youtube was het duidelijk voor L’Oreal Nederland. Acting The Maggot bleek inderdaad een uitstekende match. 

Een grote afvaardiging van het Nederlandse team van L’Oreal gaat begin maart voor een trainingsweekend naar Dublin. Dat was nog een geheim en zou aan het eind van de ochtend duidelijk gaan worden toen Acting The Maggot het podium mocht betreden.

Surprise act: Acting The Maggot

Hoewel men vanuit de sfeer van presentaties kwam, zat de stemming er bij het eerste liedje gelijk goed in. En aan het einde van de surprise act, werd er volop meegeklapt met de Ierse folk van Acting The Maggot. Er wordt zelfs gedanst!

Een slim opgezette ochtend en een razend enthousiaste opdrachtgever. We raden dan ook menig aan om voortaan de reizen naar Ierland aan te kondigen met de Ierse Folkmuziek van Acting The Maggot.

Boekingskantoren

Voor boekingskantoren en evenementen bureau’s: Acting the Maggot is zeer flexibel en maximaal inzetbaar bij vele opdrachtgevers. Als duo, trio, kwartet of hele band: alles is mogelijk. Vraag geheel vrijblijvend om meer informatie.

Tag: , , , , , , , ,