Podium Boxtel Uitverkocht

Podium Boxtel Uitverkocht

Het theateroptreden van Acting The Maggot in Boxtel is helemaal uitverkocht. De leden zullen dus even vol aan de bak moeten deze avond, maar het gaat helemaal goedkomen. Alleen moeten er nog nummers worden verwijderd omdat de setlist nu nog te lang is. En dat is lastig, zo geeft frontman Maarten de Gans aan: “Er zijn simpelweg veel te veel mooie, goeie, feestelijk liedjes die ons de afgelopen jaren hebben geroerd of beroerd. Ik zou het liefst 4 uur lang door willen gaan, maar dan wordt het een hele late avond. Ik zal dus tot een nog betere selectie moeten komen. Het is een goeie motivatie dat Pdoium Boxtel uitverkocht is: ze zijn ons dus nog niet vergeten gelukkig!”

Eerste theateroptreden in Podium Boxtel in 2013

Acting The Maggot heeft Boxtelse roots met meerdere leden. En het eerste theateroptreden van de band vond ook plaats in Podium Boxtel. Ook toen was de zaal uitverkocht. “We konden toen niet voorspellen dat we in Duitsland en China optredens zouden gaan krijgen. Of dat we vele malen op de Ierse media zouden komen en uiteraard op Dumpert. Dat zijn echt verhalen waar je eigenlijk bij moet zijn geweest. Maar aangezien dat onmogelijk is proberen we het toch een beetje te omschrijven deze avond.”

Eerstvolgende mogelijkheid Ierse show: Eerde

Voor mensen die naast de kaarten grepen is er nog wel een beetje goed nieuws. Want 1 februari 2020 speelt de band hun eigen jaarlijkse feestshow in De Brink in Eerde. Als je toch echt de theatershow wil zien dan kan dat nog in Hoogerheide (Bij Bergen op Zoom).

Tag: , , , , , , ,