Podium van Zaamslag in twee weken uitverkocht

Podium van Zaamslag - The Rocky Road to Dublin

Het Podium van Zaamslag verkoopt binnen twee weken ‘The Rocky Road to Dublin’ uit. Deze theatrale show van Acting The Maggot vertelt het verhaal achter veel van de Ierse liedjes die live worden gespeeld door de bandleden.

Naast de verhalen is het grote verschil met een reguliere Acting The Maggot show dat er ook vele rustigere luisterliedjes worden meegenomen in de show waar tijdens de festivals en op de feestpodia geen ruimte voor is. Denk hierbij aan ‘The rare ould times’, ‘Rose of Allendale’ maar ook aan de klassiekers als Dirty Old Town, Black Velvet Band, en natuurlijk Whiskey in the Jar en The Wild Rover.

TROTS

Podium van Zaamslag - KerkHet Podium van Zaamslag is geen bijzonder groot theater, maar we zijn er toch bijzonder trots op dat het podium in Zaamslag onze show in twee weken uit weet te verkopen en dat de aanvragen binnen blijven komen.Het podium is gehuisvest in een voormalige kerk en zet elk jaar meerdere muziekshows neer. Naast Acting The Maggot staan ook de leden van Def Americans met hun tribute to Johnny Cashshow op het podium (uiteraard wel op een andere datum). Ook deze show is inmiddels uitverkocht.

We weten dat er veel mensen nog een plek hadden willen bemachtigen, maar we zullen vast en zeker nog een keer in de regio op komen treden. Wie weet…wordt vervolgd.

Tag: , , , , ,