Queens Of The Stone Age delen video Acting The Maggot!

Het moet niet gekker worden. Nadat Foo Fighters eerder dit jaar al een filmpje van ons deelden, doet die andere grote rockband: Queens Of The Stone Age er nog een schepje bovenop door onze versie van No One Knows te delen op Instagram!

Dat het een bizar jaar is weten we allemaal. Alle optredens zijn door covid-19 gecanceld en dus lijken muzikanten stil te vallen. Het tegendeel geldt voor Acting The Maggot die nu voor de tweede keer in een jaar de waardering kunnen krijgen van mannen als Josh Homme en Dave Grohl, respectievelijk de zangers van Queens Of The Stone Age en Foo Fighters.

Onvoorstelbaar maar wat een heerlijke toef slagroom met kers op onze wat stilgevallen taart. Zeker omdat het genoemde filmpje al in 2017 online werd gezet door ons. We gaan ons nu maar eens beramen over vervolg filmpjes, want we hebben de smaak te pakken. We denken aan MUSE en Mariah Carey!

[UPDATE] beide filmpjes zijn inmiddels opgenomen en online geplaatst, maar tot op heden heeft zowel MUSE als Mariah het nog niet gedeeld. Ach we hebben nog een jaar of wat  geduld. Net zoals bij Queens Of The Stone Age[/UPDATE]

Tag: , , , , , ,