Queens of the Stone Age door Acting The Maggot

Queens of the Stone Age Irish Version No One Knows

Voor de tweede keer in korte tijd staan we met een clipje op de grootste video site van Nederland: Dumpert.nl Niet met een heel Iers nummer maar met onze versie van Queens Of The Stone Age klassieker No One Knows.

Mocht je je afvragen wat we in vredesnaam spelen tijdens de solo: dat is de Ten Penny Bit, een Ierse jig. Het filmpje werd opgenomen op het Rembrandtplein waar we een korte sessie gaven. Ik denk dat we nu nog wel eens vaker naar het Rembrandtplein af zullen gaan reizen, want naast dat het beregezellig was verdien je daar als straatmuzikant behoorlijk wat centen. Ok, eerlijk is eerlijk: die zijn weer opgegaan aan de parkeerkosten, reiskosten en de pinten Guinness. Maar dat we weer op Dumpert staan is het zeker waard!

Acting The Maggot op Dumpert

Bekijk het filmpje op Dumpert:

Queens of the Stone Age

Queens of the Stone Age is een band uit het Amerikaanse Palm Desert. De bezetting van de band wisselt regelmatig. Het enige vaste gezicht is van de oprichter Josh Homme. Ze bestaan sinds 1996 maar braken door in Europa met hun album A Song for the Dead waarop Foo Fighters frontman Dave Grohl de drumpartijen speelde. Onlangs brachten ze hun nieuwste album Villains uit. Op 12 november staan ze in de Ziggo Dome in Amsterdam. Acting The Maggot vond Amsterdam dus ook een perfecte spot om nu No one knows op te nemen.

Het origineel door Queens of the Stone Age op Youtube:

Tag: , , , , , , , ,