St. Patrick’s Day wordt St. Patrick’s Weekend

St.Patrick's Day Grote Markt Den Haag 2019 Acting The Maggot

Aankomend weekend van st. Patrick’s Day (16 en 17 maart) zal Acting The Maggot maar liefst vier optredens verzorgen. De tour gaat van Den Haag naar Oude-Tonge naar Boxtel en weer terug naar Den Haag om af te sluiten op de Grote Markt. Dat wordt gezellig!

We beginnen zaterdag 16 maart bij Irish Pub O’Casey’s in Den Haag. Direct na de Six Nations Rugby wedstrijden om 20:00 uur knallen we er 60 minuten lang op los met een akoestische set. Dan gaan we snel door naar Oude-Tonge in de gemeente Goeree-Overflakkee. Bij Hotel Restaurant Lely verzorgen we dan nog een keer een optreden. Zij hebben overigens een speciaal St. Patrick’s Day menu voor je klaargezet. Let op: reserveren is hier noodzakelijk!

St. Patrick's Eve menu bij Hotel Restaurant Lely in oude-Tonge

St. Patrick’s Day 2019

En dan is het 17 maart, de officiële feestdag van Ierland: St. Patrick’s Day. Nadat we in Oude-Tonge zijn ontwaakt zullen we naar Boxtel rijden waar we een klein feestje gaan bouwen in Eetcafé De Kerk in Boxtel. Wees hier op tijd bij, want de entree is gratis, we verwachten dus een vol café!

St. Patrick’s Day Den Haag

En dan gaan we terug naar onze startplaats: Den Haag. Hier wordt het grootste St. Patrick’s Day festival van Nederland gevierd op de Grote Markt met vele bands, dansacts, Iers eten en drinken en aan het eind van de avond: Acting The Maggot! All the craic you need for a lovely festival weekend!

En dat het gezellig kan zijn in Den Haag bewijst onderstaand filmpje wel:

St.Patrick's Day Grote Markt Den Haag 2019 Acting The Maggot

Tag: , , , , , , , , , , ,