The BIG Irish Party – MIDI Theater Tilburg

Acting The Maggot the BIG Irish Pub Midi Theater Tilburg

Vergeet Halloween, vergeet Saint Patrick’s Day. Het grootste Ierse feest van Nederland vindt plaats op 27 januari in het Midi Theater in Tilburg: The BIG IRISH PARTY door Acting The Maggot.

Acting The Maggot wordt door kenners de beste Ierse Folk-pop-rockband van Nederland genoemd. Zelfs de Ieren zweren dat de band uit Ierland afkomstig is. Ben je liefhebber van muziek van The Dubliners, The Pogues of Flogging Molly of hou je van de sfeer van een Irish Pub en drink je graag een goeie pint Guinness, dan moet je hier bij zijn!

The BIG Irish Party

In een ruim twee uur durende reis nemen de bandleden je mee naar het prachtige Ierland met zijn ruige omgevingen, de sfeervolle pubs, maar vooral met de prachtige muziek. Van zeer gevoelige folk songs tot opzwepende feestklanken. En dat de muzikanten van Acting The Maggot een feestje kunnen bouwen bewezen ze afgelopen jaar al op de Brabantse festivals Festyland, Slowlands, en Fabriek Magnifique. Ze speelden in België, Duitsland en Denemarken en deze avond dus eenmalig in het Midi-Theater in Tilburg.

NU TICKETS KOPEN

Kaarten zijn vanaf nu online te koop voor 12 euro. Tickets aan de deur kosten €14,50. De zaal is open om 20:00 uur.
MIDI Tilburg – Heuvelring 108, Tilburg

 

 

Tag: , , , , , , , , , , , , ,